Cakes by Sussie

En blogg om tårtor och andra goda bakverk!

Pepparkaksfudge

Publicerad 2016-12-17 10:00:00 i Allmänt, Högtider, Övriga bakverk,

Kryddig pepparkaka möter len och söt mjölkchoklad, kan det bli annat än succé??! Hur god som helst är denna pepparkaksfudge!

Du behöver:
1 burk kondenserad mjölk
400g mjölkchoklad
2 tsk pepparkakskrydda
2 msk smör

Lägg alla ingredienser utom smöret i en bunke och smält ihop över vattenbad. När all choklad smält tar du bunken från värmen och rör i smöret. När allt smör har smält och rörts in så är det bara att hälla upp fudgen i en form med bakplåtspapper, ca 20x20 cm är lagom. Låt fudgen stelna i rumstemperatur, gärna över natten, och ställ den sedan i kylen. När den stelnat ordentligt kan du skära den i bitar och förvara i kyl eller frys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Olsson

Jag älskar att baka tårtor och annat och för mig innebär det avkoppling samtidigt som jag får utlopp för alla kreativa idéer som kommer när jag minst anar det :) Med denna blogg hoppas jag inspirera andra glada tårtbagare med bilder, recept och annat. Välkommen att kika runt lite!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela