Saffransfudge
Denna goda fudge har fått så mycket beröm, vilket inte är så konstigt för den är helt underbart god! Härligt len och mjuk med en god saffranssmak. Med en vecka kvar till julafton finns det gott om tid till att göra denna fudge, så testa du med! Du kommer inte ångra dig 😊
Du behöver:
1 burk kondenserad mjölk
400 g vit choklad
1 påse saffran
2 msk smör
Lägg alla ingredienser utom smöret i en bunke och smält ihop över vattenbad. När all choklad smält tar du bunken från värmen och rör i smöret. När allt smör har smält och rörts in så är det bara att hälla upp fudgen i en form med bakplåtspapper, ca 20x20 cm är lagom. Låt fudgen stelna i rumstemperatur, gärna över natten, och ställ den sedan i kylen. När den stelnat ordentligt kan du skära den i bitar och förvara i kyl eller frys.

Skriv inläggstext